abonneren

Vista/XP: Sleutelwoorden in IE

In Firefox kunt u sleutelwoorden aan de favorieten toevoegen, zodat u na het intikken van een zelfgekozen woord naar een website gaat. In Internet Explorer is min of meer hetzelfde te bereiken door een favoriet een zelfgekozen naam te geven. Om een website toe te voegen als sleutelwoord, opent u deze website en voegt u hem toe aan de favorieten.
Verander vervolgens de naam in het gewenste sleutelwoord en sla de favoriet op in de hoofdmap Favorieten.

Wanneer u nu het sleutelwoord intikt in het adresveld, zal de website geopend worden. Helaas werkt deze tip enkel als u de websites in de hoofdmap van Favorieten plaatst, het is dus niet mogelijk om ze in een aparte map onder Favorieten te zetten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord