Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Virusgevaar bij Bart Smit

Even surfen naar bartsmit.nl of bartsmit.com is er niet meer bij als je Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt. Beide browsers blokkeren de website van Bart Smit omdat de website kwaadaardige malware zou bevatten.

Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is op de sites van de speelgoedketen; het is goed mogelijk dat beide browsers vals alarm geven, maar Bart Smit zelf kan hier nog geen uitsluitsel over geven. Wie de site bezoekt in Google Chrome krijgt de volgende melding: “Bartsmit.nl bevat malware. Als u deze site bezoekt, raakt uw computer wellicht geïnfecteerd. We hebben Bartsmit.nl al gemeld dat we malware op de site hebben aangetroffen.” Ook Mozilla Firefox geeft een gelijksoortige melding weer: “De website Bartsmit.nl is gerapporteerd als aanvalspagina en is daarom geblokkeerd.” Wie het zeker voor het onzeker wil lopen, bezoekt de site alleen met een up-to-date versie van Chrome en Firefox.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Bart Smit, virussen, Trojans

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie