abonneren

Videobellen met Skype op Android

Skype heeft de applicatie: Skype for Android 2.0 uitgebracht. Met deze versie wordt videobellen mogelijk met Android-toestellen die hiervoor geschikt zijn.

Met de nieuwe versie kunnen gebruiker van Android-telefoons via Skype gratis 1-op-1 videogesprekken voeren met anders Skype-gebruikers op Android, iPhone, Windows-pc, Mac en zelfs sommige tv’s. Het werkt via wifi- en 3G-dataverbindingen. Skype 2.0 voor Android is gratis te downloaden.

Skype wil Skype video calling beschikbaar maken op zo veel mogelijk platforms. Het ligt dan ook voor de hand dat Android, gezien het snel toenemende gebruik hiervan aan de lijst van ondersteunde platformen wordt toegevoegd. Dagelijks worden er ongeveer een half miljoen videogesprekken gevoerd via Skype. Uiteraard kun je met Skype ook nog gewoon bellen.

Op dit moment zijn de HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia Neo en de Sony Ericsson Experia Pro en Google Nexus S geschikt voor het videobellen met skype.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord