abonneren

Twitternieuws op NU.nl

Nieuwssite NU.nl gaat ook de meest besproken onderwerpen en nieuwswaardige berichten op Twitter opnemen in het "nieuwsassortiment". NUlive is de naam van deze service en is te vinden op live.nu.nl.Als je niet actief bent op Twitter, is het moeilijk om nieuwswaardige berichten en veel besproken onderwerpen toch onder ogen te krijgen.
En dat terwijl er via Twitter veel nieuws naar buiten komt.

NUlive biedt daarom op een slimme manier een overzicht van de meest voorkomende termen op Twitter en laat zien welke tweets het meest worden doorgestuurd. Daarnaast worden lijsten bijgehouden van bekende Nederlanders die op Twitter actief zijn, gerangschikt in categorieën als sporters, politici en showbizz sterren.

De hoofdredacteur van NU.nl, Laurens Verhagen meldt: "De redactie is zelf al een tijdlang op dit netwerk actief en wil graag de lezers toegang bieden tot de interessante aspecten van dit netwerk."

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord