abonneren

Twitter wil geld verdienen aan online deals

Twitter heeft een manier bedacht om geld binnen te halen. Het populaire microblog wil gebruikers naar koopjes leiden bij online retailers en winkelketens. Twitter zelf gaat geen spullen verkopen, maar linkt alleen door.Via het @earlybird-kanaal zal Twitter koopjes aan gebruikers aanbieden, die weer afkomstig zijn van iBOOD-achtige partners als Woot en Gilt.
Aan de aanbiedingen zit een tijdslimiet. Gebruikers die niet gediend zijn van deze advertenties, kunnen het @earlybird-kanaal gewoon unfollowen. Hoeveel geld Twitter verdient met @earlybird wil het bedrijf niet zeggen; ook niet of het om een percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag per deal gaat. De transactie wordt verder afgehandeld door de partners, niet door Twitter. Aanvankelijk zal Twitter alleen Amerikaanse aanbiedingen van grote ketens plaatsen, maar op termijn moeten er ook lokale en internationale deals op @earlybird terechtkomen.

TG Daily

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord