abonneren

Theorielesvideo

Het is een essentieel, maar suf onderdeel van het leren auto rijden: de theorie. Daarom is het initiatief van Theorietv - 100 % online theorieles - alleen maar toe te juichen. Geen theorieboek, geen verplichte saaie lessen in een bedompt lokaal van de rijschool.Deze online theoriecursus (bestaande uit 90 presentatie-video's) legt alles uit wat je moet weten voor het CBR Theorie Examen B.
Er is dus geen boek meer nodig. Het enige wat u hoeft te doen is: achterover leunen en video's kijken.

Het voordeel van video is dat je de theorie direct inzichtelijk kunt maken. Dus als iemand wat vertelt, kun je meteen laten zien wat wordt bedoeld. Handig: alle gesproken teksten staan ook uitgeschreven onder de video. Daarna kun je de theorie direct toetsen met de examentraining.

De lessen en  video's zijn professioneel in elkaar gezet. Maar de presentatoren zijn duidelijk rijinstructeurs. Daar is niets mis mee - we luisteren graag naar de experts - maar het levert ook onhandige videomomenten op. Bijvoorbeeld wanneer teksten wel erg opvallend worden voorgelezen of wanneer een instructrice haar zonnebril ophoudt als ze naast de auto buiten vertelt over het onderhouden van de auto.

Op de site is een aantal proeflessen te bekijken. Wilt u alles bekijken, dan betaalt u voor drie maanden toegang € 49. Je kunt ook alleen de lessen volgen, dan betaal je € 39. Betalen voor examentraining zouden wij niet doen; die is ook gratis online te volgen op bijvoorbeeld www.onlinetheorieles.nl. Maar het kan ook gratis: op het moment van schrijven houdt Theorietv een Twitter-actie waarbij inlogcodes worden weggeven.

http://theorie.tv/

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Internet

Tags: