abonneren

Tabbladen eenmalig bewaren

Hebt u in Internet Explorer meerdere tabbladen openstaan en moet u plotseling de computer uitschakelen? Dan kunt u Internet Explorer de tabbladen laten onthouden. Wanneer u Internet Explorer afsluit, dan zal er een venster verschijnen waarin gevraagd wordt of u alle tabbladen wilt sluiten.

Klik op Opties weergeven en vink de optie Deze tabbladen openen als ik Internet Explorer de volgende keer gebruik aan en klik op Tabbladen sluiten.

Wanneer u in het verleden de optie Dit venster niet meer weergeven hebt aangeklikt, dan zal er geen venster verschijnen als u meerdere tabbladen sluit. Om dit venster weer te geven, klikt u op Extra, Internet-opties.

Op het tabblad Algemeen klikt u naast Tabbladen op Instellingen. Vink vervolgens de optie Waarschuwen als meerdere tabbladen worden gesloten aan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord