}
abonneren

T-Mobile lanceert 4G-abonnementen voor thuisinternet

T-Mobile komt met 4G-abonnementen voor thuisinternet. Dat moet huishoudens en ondernemingen aanspreken die geen (of moeilijk) een vaste verbinding kunnen krijgen, bijvoorbeeld in buitengebieden.

Klanten krijgen een draadloze 4G-router thuisgestuurd (eenmalige extra kosten van 99,95 euro), waar apparaten overigens wel met ethernetkabels op aangesloten kunnen worden. De router zelf plukt zijn internet 'uit de lucht', waarbij gebruik wordt gemaakt van het 4G-netwerk van T-Mobile. De maximale downloadsnelheid bedraagt 150 MB per seconde.

Datalimiet

Keuze in de verschillende bundels heeft zodoende niets met snelheid te maken, maar juist met een datalimiet. Voor 29,95 euro p/m heb je een datalimiet van 25 GB, voor 59 euro p/m 100 GB en voor 89 p/m 200 GB. Bij de laatste twee bundels kan 's nachts ombeperkt gedownload worden. 

Verder zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar en kan er ook gekozen worden voor meer/minder data, afhankelijk van waar op dat moment behoefte aan is. T-Mobile geeft daarbij wel aan dat de kosten 'relatief hoog zijn' en dat deze 4G-abonnementen daarom vermoedelijk slechts 'een kleine groep huishoudens' zal interesseren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags: 4g, T-mobile

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR