T-Mobile biedt klanten thuis 4G-netwerk aan

T-Mobile gaat vanaf vandaag internet via het 4G-netwerk aanbieden. Klanten in gebieden waar bijvoorbeeld geen breedbandinternet verkrijgbaar is, kunnen op deze manier toch snel internetten.

De nieuwe abonnementen van T-Mobile kunnen vanaf vandaag worden aangevraagd. Er wordt - net als bij smartphone-abonnementen - gewerkt met bundels, die voor het thuisinternetabonnement natuurlijk wel hoger zijn. Klanten kunnen kiezen uit 25, 50 en 100 GB data per maand.

Klanten die gebruik maken van thuisinternet via 4G ontvangen daarvoor een speciaal 4G-modem, die tevens fungeert als router. Hierdoor kunnen apparaten in huis via wifi verbinding met het modem maken en kan de 4G-internetverbinding voor al deze apparaten worden gebruikt. Er geldt wel een limiet van maximaal 32 apparaten die tegelijkertijd met het internet verbonden kunnen zijn. De abonnementen zijn alleen voor particulieren en niet voor bedrijven, maar T-Mobile kijkt wel of het mogelijk om ook zakelijke versies van het product aan te gaan bieden.

Onbeperkt internet

Internetten via 4G van T-Mobile kan tussen 12:00 's-nachts en 6 uur 's-ochtends onbeperkt, waarbij er dan ook geen data vanaf de bundel wordt afgehaald. Hierbij geldt wel een fair use policy. Als de databundel op is, kan de bundel worden aangevuld met 5GB, 25GB of 100 GB voor een extra vast bedrag.

Prijzen

Abonnees betalen voor de 100 GB-internetbundel € 50 per maand, de 50 GB-variant kost € 40 per maand en voor het goedkoopste 25 GB-abonnement betaal je € 30 per maand. Het 4G-modem dat nodig is voor de internetverbinding wordt echter niet gratis in bruikleen gegeven, daar moet je nog een extra bedrag van € 99,95 voor neertellen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags: 4g, t-mobile