}
abonneren

Strato HiDrive5: Bestanden delen

Het is met Strato HiDrive mogelijk om jouw bestanden met andere personen te delen.

In het werkvenster ga je naar het tabblad File Manager. Aan de linkerkant zie je een overzicht van jouw mappenstructuur en bestanden. Rechtsklik op een bestand dat je wilt delen en kies Setup Link.

Het is ook mogelijk om in het menu van File Manager voor de optie Share te kiezen en daarna voor Setup Link. Er verschijnt een venster genaamd Create Link. Bij Validity in days voer je het aantal dagen in dat de downloadlink actief is.

Het maximum aantal dagen dat je kunt invoeren, is 30. Bij Maximum downloads voer je in hoeveel keer het bestand mag worden gedownload. Het maximum aantal downloads dat je kunt ingeven, is 5. Klik op Create. Er verschijnt een downloadlink met het bestand. Deze downloadlink kun je versturen naar de persoon voor wie het bestand is bedoeld. Wil je meer bestanden delen, dan zul je voor elk bestand de hiervoor beschreven stappen moeten herhalen. Het is helaas niet mogelijk om meerdere bestanden in een keer te delen, tenzij je een map met deze bestanden in gecomprimeerde vorm hebt opgeslagen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI