abonneren

Strato HiDrive (10): HiDrive als netwerkschijf

In dit voorbeeld gaan we HiDrive opzetten als netwerkschijf. Ga naar het Startmenu en kies voor Computer. Klik aan de bovenzijde op Netwerkverbinding maken. Er verschijnt een nieuw dialoogvenster. Bij het onderdeel Drive kies je een vrije schijfletter.

Bij 'Folder' typ je https://gebruikersnaam.webdav.hidrive.strato.com (op de plek van gebruikersnaam voer je natuurlijk je eigen gebruikersnaam in).

In het volgende dialoogvenster voer je de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Klik op OK. Jouw computer maakt nu verbinding met de Strato HiDrive. Je navigeert gemakkelijk door je mappen. Klik op een map om hem te openen.

Een bestand of map uploaden is gemakkelijk. Selecteer de map of het bestand, kies voor Kopiëren en ga naar de netwerkschijf van HiDrive Free, die in de Verkenner staat. Met Plakken worden de bestanden (of map) gekopieerd naar HiDrive Free. Door HiDrive Free als netwerkschijf op te zetten, blijkt het dus wel mogelijk om mappen (met bestanden) in één keer te uploaden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord