abonneren

Storing bij internetbankieren Rabobank

Sinds gisteren heeft de Rabobank te kampen met een storing bij internetbankieren. Hierdoor worden overboekingen niet goed uitgevoerd. De Rabobank erkent het probleem en werkt hard om het zo spoedig mogelijk op te lossen.

Update 24-10-2016: de melding in dit artikel is van drie jaar geleden, kijk voor de meest recente informatie over de huidige storingen op allestoringen.nl.

Het probleem treedt zoals gezegd vooral bij overboekingen op. Het lijkt alsof de overboeking niet wordt uitgevoerd, maar volgens de Rabobank wordt de overboeking met een vertraging uitgevoerd. De bank benadrukt met klem dat klanten de overboeking niet nogmaals moeten uitvoeren, om dubbele overboekingen te voorkomen. Via het Twitter-account van de Rabobank worden klagende klanten benaderd en op de hoogte gehouden van de storing.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Internetbankieren, Rabobank

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord