Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Stabiele versie van Google Chrome 5.0

Vijf maanden na het uitkomen van de eerste bèta versie van de Chrome 5.0 browser voor de Mac en Linux heeft Chrome 5.0 de Windows versie ingehaald. De meest bugs zijn er uit. Google Chrome 5.0 is nu klaar voor het grote publiek.De Chrome 5.0 browser is nu officieel gereleased voor Windows, Mac OS X en Linux. Volgens Google is het de snelste versie tot nu toe.
De nieuwe V8 JavaScript-engine moet 30 tot 35 % snelheidsverbetering ten opzichte van de vorige versie mogelijk maken. Chrome 5.0 is daarmee 213 tot 305 % snelle dan de eerste versie van de Chrome browser. De browser is nu goed genoeg om Firefox te kunnen vervangen. Heel incidenteel kan er nog een webpagina een beetje verminkt worden maar dat zou een uitzondering moeten zijn.

De integratie met Flash heeft deze versie nog niet gehaald. Wel kondigt Google aan dat als Flash 10.1 door Adobe wordt vrijgegeven, dit in de browser zal worden geïntegreerd. Handmatig installeren van Flash is dan geschiedenis.

Wie Chrome al gebruikt op een Windows, Mac of Linux systeem krijgt de update automatisch binnen. Nieuwe gebruikers downloaden Chrome hier. Google.com/chrome

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

Laatste reactie