abonneren

Skype 5.8 voor Windows

Skype 5.8 is nu beschikbaar en brengt een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo ondersteunt Skype nu hd-videobellen, integratie met Facebook en het delen van schermen binnen een groep.

Full HD videobellen
Met HD videobellen zie je je gesprekspartner haarscherp, mits je beschikt over de juiste hardware en een snelle internetverbinding van minimaal 2 Mbps. Ook de gebruikte camera is van belang. Skype noemt de Logitech C920 als de camera waarmee het in elk geval moet werken.

Group screen share
Met group screen share kun je hele scherm of alleen een venster delen met alle deelnemers in een groepsgesprek (conference call) terwijl de videostream gewoon doorgaat. Deze mogelijkheid is beschikbaar in Skype Premium.

Video bellen met Facebook-gebruikers
Je kunt nu videobellen met al je vrienden op Facebook, ook als het geen Skypegebruikers zijn. Selecteer eenvoudig een vriend in Facebook en klik op videobellen.

Download Skype of lees over alle vernieuwingen en verbeteringen in Skype 5.8 voor Windows op de Skype GarageBlogpagina.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord