abonneren

Safari 5: Favorieten importeren

Bij de installatie van Safari heb je niet de mogelijkheid uw favorieten uit andere browsers te importeren. Dat is lastig als je bijvoorbeeld de favorieten uit Firefox wilt overhevelen naar Safari.

Maar er is gelukkig een alternatieve manier. Open eerst Firefox en klik op Bladwijzers, Bladwijzers ordenen. In Bibliotheek selecteer je in de eerste kolom Alle Bladwijzers. In de bovenbalk kies je Importeren en reservekopie maken. Kies HTML exporteren. Sla dit bestand lokaal op. Open nu Safari. Kies in het menu voor Bestand, Bladwijzers importeren. Selecteer het html-bestand en klik op Openen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord