abonneren

Safari 5: Anoniem surfen

Iedereen wil wel eens anoniem surfen, zodat niet achteraf kan worden vastgesteld welke sites zijn bezocht. Anoniem surfen kan ook met Safari.

Ga naar Bewerken, Privé Modus. De vraag “Wilt u de privémodus inschakelen?” verschijnt. Klik op OK. Nu worden bezochte pagina’s, zoekgeschiedenis en formuliergegevens niet bewaard. In de adresbalk verschijnt aan de rechterkant een icoon met de naam privé. De privésessie afsluiten gaat ook heel gemakkelijk. Klik op het pictogram Privé op de adresbalk. Dan verschijnt de vraag “Weet u zeker dat u Privemodus wilt uitschakelen?”. Als je op OK drukt, wordt de privémodus gedeactiveerd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord