abonneren

PayPal opwaarderen via iDEAL

PayPal Nederland en MoneyMedic lanceren Money2.nl, waarmee consumenten hun PayPal-rekening via iDEAL kunnen koppelen aan hun bankrekening.

Al jarenlang wordt PayPal door veel consumenten gebruikt om betalingen op internet te verrichten. Vanwege de aankoopbescherming die PayPal biedt is het betalingssysteem enorm populair, vooral als het gaat om aankopen die worden gedaan in buitenlandse webwinkels. Via de site money2.nl kunnen consumenten een nieuwe PayPal-rekening aanmaken en via iDEAL direkt aan hun bankrekening koppelen. Het is mogelijk om via iDEAL het PayPal-tegoed direct op te waarderen. Het gebruik van de site is geheel gratis. De initiatiefnemers van money2.nl hebben de intentie om in de toekomst ook niet-PayPal-rekeninghouders de mogelijkheid te bieden om via iDEAL geld over te maken naar andere PayPal-rekeningen.

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord