Papa mag een dagje vrij van Google

De dochter van een werknemer van Google stuurde een heel zoet briefje naar de internetgigant. Het kleine meisje vroeg of papa alsjeblieft een dagje vrij kon krijgen voor zijn verjaardag. Uit de reactie van de internetgigant bleek maar weer eens dat Google een hele fijne werkgever is.

"Dear Google Worker", begint het briefje. "Kan papa alsjeblieft een dagje vrij krijgen? Woensdag zou fijn zijn. Hij heeft namelijk maar een dag vrij, op zaterdag." Daarna vervolgt het briefje met "P.S.: het is namelijk papa’s verjaardag!"

Schepje bovenop

Google bewilligde het verzoek niet alleen, maar deed er nog een schepje bovenop. Haar vaders baas stuurde Katie een briefje terug en schreef daarin dat hij niet alleen akkoord ging, maar dat hij haar vader een hele week vrij zou geven.

Hard gewerkt

“Bedankt voor je attente briefje en verzoek. Je vader heeft hard gewerkt om veel mooie dingen voor Google te ontwerpen en voor miljoenen mensen over de hele wereld. Voor zijn verjaardag, en omdat het belangrijk is om af en toe een woensdag vrij te nemen in de zomer, krijgt hij de hele eerste week van juli vrij. Veel plezier!”

Echte brief

Een woordvoerder van Google bevestigde dinsdag tegenover TheBlaze dat de brief echt is. 

Lees ook: 

Google investeert 50 miljoen in programmerende meisjes
De 5 beste apps voor Google’s Chromecast
Nederland moet leidend worden met zelfrijdende auto's

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Internet

Tags: internetgigant, briefje, verjaardag, vader, internet, Zoekmachine, Werkgever, katie, vrij