abonneren

Opera: Meer websites in snelkiezer

Opent u in Opera 9 een nieuw tabblad, dan ziet u de snelkiezer. Hiermee hebt u snel toegang tot uw favoriete websites. Opera toont standaard negen sites op de snelkiezer, maar dit aantal kunt u eenvoudig uitbreiden.Tik in het adresveld ‘opera:about’. Open in de verkenner de map die u ziet achter de regel Opera-map. Sluit Opera en open speeddial.ini in de zojuist geopende map.
Voeg de volgende tekst toe aan het einde van dit bestand: [Size] Rows=4 Columns=5 Met het cijfer achter rows bepaald u het aantal getoonde rijen en met colums het aantal getoonde kolommen in de snelkiezer. Wanneer u beide waarden bijvoorbeeld op 5 zet, dan ziet u dus 25 websites. Sla het bestand op en start Opera om de verandering door te voeren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord