abonneren

Opera 11: Menubalk tonen

De Opera-browser kan veel meer dan alleen internetpagina┬┤s bekijken. De browser kan ook overweg met nieuwsgroepen, irc en bittorrent. Opera was een van de eerste browsers die het gebruik van tabs ondersteunde.

Tegenwoordig zien we het gebruik van tabs in vrijwel alle internetbrowsers. In vroegere versies van Opera was reclame te zien. Pas na aanschaf van een licentie kon je deze reclame weg krijgen. Sinds 2005 is de browser geheel reclamevrij en is hij gratis te downloaden. Je kunt hem gebruiken met Nederlandse menu┬┤s. Opera heeft een marktaandeel van ongeveer twee procent en komt daarmee op de vijfde plaats, na Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. 

Bij de tips maken we gebruik van het klassieke menu aan de bovenkant van de browserbalk. Om dit menu zichtbaar te maken, ga je als volgt te werk. Klik op de rode knop Menu linksboven en selecteer vervolgens Menubalk tonen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord