abonneren

Online spaarrekeningen vergelijken

Met de nieuwe vergelijkingssite Sparenvergelijk is het mogelijk om de verschillende spaarproducten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

De site Sparenvergelijk brengt het gehele spectrum van spaarproducten in kaart. Via handige zoek- en sorteerfuncties kun je een spaarproduct zoeken dat precies aansluit bij je wensen. Het is mogelijk om spaarrekeningen aan te klikken, waarna de site op overzichtelijke wijze de verschillende tussen de verschillende spaarproducten in kaart brengt. Consumenten kunnen op de website beoordelingen plaatsen bij de diverse spaarproducten. Vooralsnog is de informatie alleen op de website beschikbaar. Momenteel wordt er wel hard gewerkt aan een eigen app, die zowel voor iOS als Android beschkbaar zal komen.

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord