Onbeperkt boeken lezen bij Yindo

Yindo, de online boekhandel van Van Duuren Media, introduceert vandaag een abonnement om onbeperkt boeken te lezen. Voor € 10 per maand krijg je toegang tot alle 1799 e-books in Yindo’s assortiment.

De term ‘Spotify voor boeken’ is wellicht iets te veel eer, maar het online aanbod van Yindo is best aardig. Naast het traditionele verkoopmodel van een e-book per keer kun je sinds vandaag een abonnement afsluiten voor de hele catalogus in een keer. Voor € 30 koop je een abonnement voor drie maanden, gedurende welke periode je toegang krijgt tot bijna alle uitgaven op Yindo.

De boeken worden niet aangeboden voor e-readers of als download, maar kunnen gelezen worden in de Yindo-browserapplicatie. Een internetverbinding tijdens het lezen is dus vereist. Voordat je een abonnement afsluit, doe je er goed aan te kijken of er in de catalogus genoeg van je gading te vinden is. Probeer ook goed of de online applicatie je bevalt – het is de enige manier waarop je toegang krijgt tot de boeken in je abonnement.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Internet

Tags: e-books, yindo