abonneren

Obama en Romney registreren domeinnamen

In de race om het presidentschap van de Verenigde Staten hebben de campagneteams van de twee kandidaten, Barack Obama en Mitt Romney, een enorme hoeveelheid domeinnamen vastgelegd.

Het is algemeen bekend dat er altijd een harde strijd wordt gevoerd om het presidentschap van de Verenigde Staten. Presidentskandidaten hebben er geen moeite mee om een opponent in een reclamespotje belachelijk te maken. In een dergelijke presidentscampagne worden er vele miljoenen dollars besteed. Nu blijkt dat zowel Barak Obama als Mitt Romney een grote hoeveelheid domeinnamen hebben geregistreerd. Mitt Romney heeft voor domeinregistaties al een bedrag van $32.261 uitgegeven, terwijl de teller bij Obama op $ 29.627 staat. Aan de geregistreerde domeinnamen kunnen kleine sites, ook wel microsites, worden gekoppeld. De microsites kunnen worden ingezet ter ondersteuning van de verkiezingscampagne. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Domeinnaam, Verkiezingen

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord