abonneren

NPO betaalt honderdduizend euro voor domeinnaam npo.nl

Om de vindbaarheid van de site van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) te verbeteren is voor een recordbedrag de domeinnaam van Nederlandse Postduivenhouders Organisatie (NPO) overgenomen.

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) kreeg regelmatig klachten van het publiek dat hun website niet goed te vinden was. Naar aanleiding hiervan is de domeinnaam npo.nl overgenomen. In deze tijden van bezuinigingen vinden veel mensen het overnamesom van 100.000 euro een groot bedrag. Er zijn inmiddels al Kamervragen gesteld door de PVV. Volgens de NPO moet de  Nederlandse Postduivenhouders Organisatie de site aanpassen en tegen deze achtergrond vindt de NPO het overnamebedrag gerechtvaardigd. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Domeinnaam, Omroep, domeinhandel

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord