abonneren

"Niet online bestellen, wacht tot woensdag"

Woensdag 15 december wordt Nationale Gratisbezorgingsdag. In navolging van het succes van de Amerikaans FreeShippingDay hoeft er op deze dag bij de deelnemende webshops geen verzendkosten te worden betaald.De hoge verzendkosten staan al jaren boven aan de lijst van grote ergernissen bij het online winkelen.
Bijna de helft van de potentiële online kopers haken af na de confrontatie met de hoge verzendkosten. De omzet via online winkels groeit snel maar nog steeds een klein percentage ten opzichte van de totale detailhandel. Met de Gratisbezorgingsdag hopen de organisatoren de terughoudende kopers over de streep te trekken.

Via Gratisbezorging.nl hopen de organisatoren van de Gratisbezorgingsdag het publiek over te halen in een webwinkel van de deelnemende bedrijven hun aankopten te doen. Er zijn nu al meer dan 250 webwinkels aangemeld. Het is de bedoeling dat er minimaal 500 webwinkels meedoen met deze promotieactie. Kijk op www.gratisbezorging.nl waar u woensdag zonder bezorgkosten kunt bestellen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord