abonneren

Nederlander top internetgebruiker

Nederlanders gaan in Europa aan kop als het gaat om het gemiddelde aantal uren dat wij op internet doorbrengen. Met ruim 33 uur per internetter moeten we alleen de Britten voor laten gaan die per internetbezoeker gemiddeld ruim 35 uur op internet doorbrachten in de maand september.

Dit blijkt uit het rapport Comscore Media Matrix waarin marktonderzoeker Comscore de nieuwste statistieken over het Europese internet publiceert.

Gemiddeld heeft de Europeaan 26,4 uur per persoon doorgebracht op internet in september. In totaal hebben we het dan over 373 miljoen unieke bezoekers in 49 landen. Wereldwijd zijn er 1,4 miljard internetbezoekers die gemiddeld 24 uur op internet doorbrachten in september.

Rusland heeft in deze statistieken de koppositie van Duitsland overgenomen in het aantal unieke internetbezoekers. Dat waren er in Rusland 50,8 miljoen in Duitsland 50,1 miljoen. Wereldwijd zijn er 1,4 miljard unieke internetbezoekers zo rapporteert Comscore.

Nederland staat met bijna 12 miljoen unieke bezoekers op de 9e plaats.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord