abonneren

Mozilla Firefox 4 bèta 5 voor Android

Mozilla heeft Firefox 4 bèta 5 voor Android en Maemo uitgebracht. Deze nieuwe versie belooft betere prestaties en stabiliteit.

Dit is dan ook hard nodig, want eerdere versies waren bepaald niet snel en zeker niet stabiel. Het ontwikkelteam van Mozilla heeft zich geconcentreerd op de responsiviteit en het verbeteren van de javascriptprestaties. Dit zou moeten resulteren in een meer vloeiende wijze van bewegen door het beeld over het scherm (panning en zooming). Ook start de browser nu sneller op en laadt pagina’s sneller. Dit wordt bereikt door minder geheugen te gebruiken en ook het gebruik van de processor is verminderd. De integratie van Flash werkt nog niet naar behoren. Er zijn ondertussen meer dan 100 uitbreidingen voor de Firefox 4 for mobile browser. Wellicht een aanleiding om het nog een keertje te proberen?

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord