abonneren

Microsoft Office Web Apps update

De Office Web Apps, de gratis onlineversie van Microsoft Office, hebben meer functionaliteit gekregen. In de nieuwe versie van de Web Apps zijn een aantal beperkingen opgeheven.

Met Office 2010 introduceerde Microsoft zonder veel ophef de gratis Web Apps voor Office. Deze cloud gebaseerde onlinetoepassingen maken het mogelijk in een browservenster, overal waar internet is, office-documenten te gebruiken. Uiteraard wel met beperkte functionaliteit. Ondertussen zijn er al meer dan 30 miljoen gebruikers van de Office Web Apps in meer dan 190 landen.

De publicitaire aandacht voor Google’s Chrome OS en de bijbehorende Apps moet Microsoft gestimuleerd hebben om met een aantal verbeteringen te komen. Zo zijn de nieuwe apps geoptimaliseerd en aangepast voor het gebruik van Microsofts Internet Explorer 9-browser.

Excel heeft de mogelijkheid gekregen om werkbladen in een Excelbestand toe te voegen, te verwijderen of te hernoemen. Ook zijn er functies toegevoegd als automatisch sommeren en hulp voor formules. Zo wordt het bewerken van berekeningen toegankelijker.

Ook Powerpoint is uitgebreid met de mogelijkheid om het achtergrondthema in de app te veranderen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord