abonneren

Microsoft Office 365

Microsoft start vandaag met de verkoop van Office 365. Met Office 365 gaat Microsoft de concurrentie aan met de Google Docs apps.

Met Office 365 zijn de standaard Microsoft Office applicaties nu ook online beschikbaar. In deze cloud-variant draait de software online als een web-app. Office 365 is een aanvulling op de Office 2010 Live apps die al meer dan een jaar voor iedereen beschikbaar zijn. Office 365 zijn betaalde apps, meer bedoeld voor zakelijke gebruikers.

Naast de standaard Office applicaties als Word, Excel, Powerpoint en OneNote, biedt Office 365 de zogenaamde ‘Business Productivity Online Suite’ met diensten als Exchange Online (for e-mail), SharePoint Online (voor het samenwerken), Office Communications Online (nu onder de naam Lync) and Live Meeting (voor online presentaties).

Microsoft richt zich met Office 365 in twee abonnementsvormen op professionals en kleine bedrijven tot 25 werknemers en een versie voor middelgrote en grote ondernemingen. De eenvoudige versie kost €5,25 per maand.

De Office 365 apps werken op vrijwel ieder online apparaat, zoals pc, Mac, Windows Phone, iPhone, Android en BlackBerry.

Google biedt met Google Docs al meer dan drie jaar online cloudtoepassingen. Google Docs voor zakelijke gebruikers is goedkoper dan Microsofts Office 365. De Office 365 apps hebben als voordeel dat ze compatibel zijn met de desktopversie van Office. Microsoft Office profiteren bovendien van een grote bekendheid.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord