abonneren

Met smartphone meer kans op vinden relatie

De datingsite voor hoger opgeleiden, e-Matching, is nu ook via een mobiele versie bereikbaar voor smartphone gebruikers. Dit geeft leden nog meer kans op het vinden van een relatie.

Dankzij de mobiele site kunnen leden sneller en makkelijker reageren op nieuwe profielen en berichten. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je ‘s avonds thuis achter de pc zit. Daarmee hebben de mensen met een smartphone momenteel een voorsprong op diegenen die dat nog niet hebben. Uitgaande van de verwachting dat de smartphone de gewone mobiele telefoon helemaal zal verdringen, zal dit voordeel uiteindelijk voor de meeste mensen binnen handbereik komen.

Andere gebruiksmomenten
De gebruikspieken van de mobiele site liggen in de ochtend- en avondspits. Op de momenten dus dat mensen onderweg zijn naar of van hun werk en dus even extra tijd kunnen steken in het online daten. Dat bleek tijdens de eerste weken waarin de site als beta-versie al beschikbaar was.

Alle functionaliteiten van de gewone site zitten ook in de mobiele site. De mobiele site is voor leden en proefleden zonder extra kosten te gebruiken. De mobiele site is geschikt voor alle soorten smartphones (Android, iPhone, Blackberry en WindowsMobile).

Bron: e-matching

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags: