abonneren

Met Kobo sociaal lezen via Facebook

Kobo sluit zich aan bij het initiatief van Facebook, waarmee het met sociale media apps mogelijk wordt om wat je leest, te delen met vrienden. Met de Kobo e-reader-app kun je straks ook vanuit de reader je mening over wat je leest, delen via de Facebook-Ticker.

Met de Kobo Pulse-app voor iOS en Android deel je niet alleen welk boek je leest, maar ook op welke bladzijde je bent. Terwijl je leest kun je via Facebook converseren over de inhoud of je mening geven over het boek. Ook kun je de commentaren van andere lezers van het boek lezen.

De Kobo Pulse-app met een live Facebook-connectie komt het eerst uit voor iOS; de Android-versie komt later. De software van de Kobo e-readers krijgen later een update met de Facebook-connectie.

Las je een boek tot nu toe voornamelijk alleen,  nu kun je van het lezen van een boek een sociaal gebeuren maken. Of we daar nu op zitten te wachten?

Via: Lifehacker

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord