abonneren

LinkedIn in het Nederlands

LinkedIn, de site voor het zakelijk netwerken wordt veel gebruikt in Nederland. Zoveel dat we worden beloond met een Nederlandstalige versie van de LinkedIn website.

De meer dan 3 miljoen Nederlandse LinkedIn-abonnees  kunnen nu de Nederlandse taal instellen via de link ‘Language’ rechts onderin het startscherm.

LinkedIn heeft een snel groeiend en relatief actief ledenbestand in Nederland. Een Nederlandstalige versie van de website maakt het communiceren en onderhouden van contacten nog makkelijker. Nederland is het meest actieve land op LinkedIn in Europa. Uit ervaring in andere landen blijkt, dat een lokale versie de betrokkenheid van de leden nog verder vergroot.

In 2011 verschenen er al lokale versies in het Roemeens, Russisch, Turks en Zweeds. Daarnaast ondersteunt LinkedIn de talen Frans, Duits, Engels, Indonesisch, Italiaans, japans, Koreaans, Maleis, Portugees, Spaans en vanaf 27 januari ook Tjechisch en Nederlands.

Bron: MarketingFacts

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord