Lifehack van de week: Alles uit Netflix halen

Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack. Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker? Deze week een aantal tips voor Netflix.

Het is makkelijk om verslaafd te raken aan de series op Netflix... Making a Murderer, Jessica Jones, Master of None en ga maar door. Soms kan het voorkomen dat je echter door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet wat je nog moet kijken. Dan kan het bijvoorbeeld handig zijn om de Netflix-roulette te proberen, waarbij de keuze automatisch voor je gemaakt wordt. Een andere tip is om een aantal Google Chrome-extensies te installeren. Extensies voegen bijvoorbeeld direct informatie van Rotten Tomatoes en IMDB toe aan Netflix in de browser, zodat je weet wat het wel en niet waard is om te kijken. Sommigen voegen zelfs trailers toe, iets wat je eigenlijk zelf bij Netflix verwacht.

Een andere tip is om het aanbod uit te breiden met een DNS-aanpassing, zodat je bijvoorbeeld het Amerikaanse aanbod van Netflix in kunt zien. De kans bestaat dat Netflix deze DNS-diensten gaat blokkeren. Of dat dus succesvol gaat zijn, is de vraag, maar het is ook duidelijk dat de DNS-aanbieders niet zomaar het bijltje in de ring zullen gooien en bovendien zijn veel diensten gratis. Daarmee is het wat ons betreft het proberen waard, omdat het aanbod in de VS zeker anders is en interessant.

Alle tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van Netflix lees je in het volledige artikel op Lifehacking.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Internet

Tags: dns, google chrome, netflix, lifehack