abonneren

Komt Twitter met dagelijkse aanbiedingen?

Het lijkt er op dat Twitter een nieuwe manier heeft bedacht om geld te verdienen, door dagelijkse aanbiedingen te twitteren via de account "Early Bird".Met deze iBood-achtige dienst kan Twitter dagelijks aanbiedingen posten. Volgens website Business Insider heeft de pr-functionaris van Twitter het bestaan van deze plannen bevestigd.

Met deze dienst snijdt het mes aan twee kanten. Het is een simpele manier van Twitter om omzet te genereren, terwijl het tegelijk ook de aantrekkelijkheid van Twitter verhoogt, door met een groot aantal producten publiek aan te trekken dat tot nu toe geen belangstelling voor Twitter had. Daarnaast is het een manier om de huidige Twittergebruikers actief te houden.

Dell bijvoorbeeld zou al $6,5 miljoen omzet via Twitter te hebben gegenereerd in de afgelopen twee jaar.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord