abonneren

Kleine webwinkels op Bol.com

Wie een kleine webwinkel heeft, kan vanaf vandaag ook spullen verkopen op Bol.com. De webwinkeliers betalen in ruil daarvoor wel een commissie tussen zes en vijftien procent aan Bol.com.

De website Bol.com trekt jaarlijks zo'n zestien miljoen bezoekers. Het is natuurlijk prachtig als je als kleine webwinkelier in deze omgeving artikelen kunt verkopen. De enige eisen die Bol.com stelt is dat de webwinkelier staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een BTW-nummer heeft. Natuurlijk wil ook Bol.com wat verdienen aan deze kleine webwinkels. Als een kleine webshop een artikel verkoopt, moet het tussen de zes en vijftien procent commissie aan Bol.com betalen. Inmiddels hebben al meer dan 45 kleine webwinkels zich aangesloten bij Bol.com. De verwachting is dat in korte tijd enkele duizenden webwinkels het initiatief zullen volgen, waardoor het totale assortiment van Bol.com circa 25.000 artikelen zal omvatten. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: Webwinkel

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord