abonneren

Internet Explorer 9 (3): Miniaturen uitbreiden

Zoals in Internet Explorer 9 tip 2 al is beschreven, krijg je bij het openen van een nieuw tabblad tien miniatuurweergaven van de meest bezochte websites te zien. Met een simpele aanpassing in het register breid je dit aantal gemakkelijk uit.

Op die manier heb je toegang tot 15, 20 of zelfs 25 websites. Typ in het zoekvak van menu Start de opdracht regedit en druk op Enter. De Register-editor komt tevoorschijn. Blader naar de volgende map: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\TabbedBrowsing\NewTabPage. Rechtsklik op NewTabPage en kies voor Nieuw, DWORD (32-bits)-waarde. Noem de nieuwe registersleutel NumRows en druk op Enter. Dubbelklik erop en geef vervolgens aan hoeveel rijen je op een nieuw tabblad wilt weergeven. Elke rij bestaat uit vijf miniaturen. Je kunt maximaal vijf rijen toevoegen. Sluit af met OK en herstart Internet Explorer 9. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord