abonneren

Internet Explorer 8: Snel vertalen

Soms stuit je op een website met een vreemde taal. Vaak weet je wel ongeveer wat er staat, maar de exacte betekenis is niet helemaal duidelijk. Met Internet Explorer 8 laat je snel een stuk tekst op een website vertalen.

Selecteer de tekst op de internetpagina en rechtsklik erop. Kies Vertalen met Live Search. Aan de linkerkant verschijnt een venster met twee uitrolmenuĀ“s aan de bovenkant. In het linkeruitrolmenu kies je de brontaal en in het rechter de doeltaal. Je hebt de keuze uit verschillende talen. De vertaling staat in het venster onder de uitrolmenuĀ“s. Verwacht geen topprestaties van deze online vertaler, maar de essentie van het stuk tekst in de vreemde taal zal duidelijk zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord