abonneren

Internet Explorer 8: Knoppen toevoegen op browserbalk

In de browserbalk zijn standaard een aantal knoppen aanwezig. Naar wens kun je deze knoppen uitbreiden of beperken. Veelgebruikte functies zoals printen zijn toe te voegen aan de browserbalk.

 Rechtsklik op de menubalk. Kies Aanpassen, Opdrachten toevoegen of verwijderen. In Werkbalk aanpassen zie je aan de linkerkant een overzicht van beschikbare werkbalkknoppen. Selecteer een knop (bijvoorbeeld Afdrukken) en klik op Toevoegen. Het pictogram Afdrukken zie je nu in de kolom Geselecteerde werkbalkbalkknoppen. Klik op Sluiten. Vanaf nu kun je snel printen door op de specifieke knop in de browserbalk te drukken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord