abonneren

Internet Explorer 8: Internet Explorer verwijderen

Natuurlijk kan het voorkomen dat Internet Explorerer 8 niet bevalt en dat je de browser wilt verwijderen. Als je via het Configuratiescherm naar Programma´s verwijderen gaat, dan zie je Internet Explorer 8 niet in dit overzicht .

Het lijkt erop dat het niet mogelijk is om Internet Explorer te verwijderen. Of toch wel? Werk je met Windows 7, kies dan via het Startmenu voor het Configuratiescherm. Klik op Programma’s. Onder het kopje Programma’s en onderdelen selecteer je Een Programma verwijderen. Klik nu op Windows onderdelen in- of uitschakelen. Haal het vinkje weg bij Internet Explorer 8 en klik op OK. Als je met Windows Vista werkt, gaat het verwijderen als volgt: ga naar het Configuratiescherm, Programma’s en kies onder Programma’s en onderdelen voor Een programma verwijderen. Ga naar de taak Geïnstalleerde updates weergeven. In de lijst selecteer je Internet Explorer 8. Klik op Verwijderen. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord