Internet Eplorer 9 (2): Meest Bezochte Websites

Ben je benieuwd op welke websites je het vaakst een beroep doet? Open een nieuw tabblad in Internet Explorer 9.Als je in Internet Explorer 8 een nieuw tabblad opende, kreeg je een lege pagina voorgeschoteld. Niet bepaald gebruiksvriendelijk, maar gelukkig is dat in versie 9 verbeterd.

Je krijgt nu namelijk tien miniatuurweergaven van de meest bezochte websites te zien. Op die manier heb je snel toegang tot veelgebruikte diensten. Met de termen Actief en Niet actief geeft de browser aan welke websites je het meest opent. Wil je een website uit het overzicht verwijderen, klik dan rechtsboven binnen de miniatuurweergave op het kruisje.

Verder is er een lijstje beschikbaar met onlangs gesloten websites. Je start daarnaast gemakkelijk de laatste surfsessie op. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je de volgende dag met dezelfde serie tabs wilt surfen. Gebruik je liever de startpagina bij het openen van een nieuw tabblad? Ga naar Extra, Internetopties en klik bij het onderdeel Tabbladen op Instellingen. Kies in het uitrolmenu onder de optie Het volgende openen als er een nieuw tabblad wordt geopend voor Uw eerste startpagina. Klik als laatste op OK.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags: