abonneren

In 2010 snelle groei aantal .nl-domeinen

SIDN, de .nl-registry, heeft in 2010 de grootste groei ooit in het bestaan van het .nl-domein gerealiseerd. En eindigde op 4.192.454 domeinnamen. Dagelijks werden er netto zo'n 1.500 nieuwe domeinnamen geregistreerd.

SIDN is de instelling die de Nederlandse domeinregistraties beheert. Roelof Meijer, Algemeen Directeur van SIDN: "Het .nl-domein is in 2010 en in de eerste maanden van 2011 hard gegroeid. Inmiddels staat de teller nu op zo'n 4.3 miljoen domeinnamen. Daarmee staat .nl op de derde plaats van de ruim 250 landendomeinen in de wereld. Dit, samen met het feit dat .nl op 25 april aanstaande 25 jaar wordt, geeft blijk van het succes van .nl en het internet in Nederland. SIDN brengt deze geschiedenis in beeld op www.de25jaarvan.nl en Roelof Meijer nodigt iedereen uit een bijdrage aan de website te leveren.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord