abonneren

Hotmail voor alle e-mail

Microsoft maakt het mogelijk om alle e-mail met Hotmail te beheren. Zo probeert Microsoft ook Gmail-gebruikers naar zich toe te trekken.Met het Pop-3-protocol kan alle niet Hotmail e-mail worden afgeleverd in de Hotmail inbox. Ook wordt het mogelijk met Hotmail e-mail te versturen die schijnbaar van een niet Hotmail-account verstuurt wordt.
Hotmail krijgt hiermee de functionaliteit die e-mailprogramma's als Outlook of Thunderbird nu ook al hebben. Wel ontbreekt er nog ondersteuning van het Imap-protocol die het mogelijk maakt de e-mail op de server te laten staan en te beheren.

De nieuwe functionaliteit van Hotmail wordt momenteel uitgerold en zal binnen enkele dagen wereldwijd beschikbaar zijn. Gmail en Yahoo Mail hebben al dergelijke functionaliteit voor het beheren van meerdere e-mailaccounts. Met deze nieuwe mogelijkheden hoopt Microsoft de gebruikers bij Hotmail te houden. Hotmail is met 350 miljoen gebruikers verreweg de meest populaire webmaildienst. Wel merkt Microsoft de toenemende concurrentie. Onlangs is de online Hotmail-functionaliteit aangepast en verbeterd met meer functionaliteit voor het beheer om de concurrentie het hoofd te bieden.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord