abonneren

Hotmail-bug zorgt voor verdwenen email

Een aantal Hotmail-gebruikers klaagt op verschillende forums over verdwenen emails. Het gaat dan zelfs om alle emails. Andere gebruikers vinden het gros van hun mail terug in de deleted mail map .Uit het aantal klachten is nog niet op te maken hoe groot de getroffen groep in werkelijkheid is.
In totaal maken maar liefst 360 miljoen mensen gebruiken van de gratis webmaildienst van Microsoft.
Windows Live support technici geven aan op de hoogte te zijn van de problemen en denkt dat het om een beperkte groep gaat. Het team werkt met de afzonderlijke gebruikers samen om het probleem op te lossen.
Microsoft kon niet zeggen wat het probleem heeft veroorzaakt. Uit meldingen op het Microsoft forum lijkt het probleem zich al sinds begin november voor te doen.

[Via Yahoo News]

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord