abonneren

Hoe krijg ik de foto op Googles homepage weg?

Google wil met een homepage met daarop een grote afbeelding, de aandacht vestigen op de onlangs geïntroduceerde mogelijkheid, om op de Google-pagina uw eigen afbeeldingen te laten zien. Veel mensen ergeren zich er aan en willen graag de vertrouwde witte pagina terug.
Wel dat kan!

Ga naar www.google.com/ncr (dat staat voor no country redirect) en het plaatje is weg. Je komt dan wel op de internationale Google-pagina terecht.

Verwacht wordt dat Google de van Bing afgekeken homepage morgen weer wit maakt en de afbeeldingen desnoods als configureerbare optie aanbiedt. Nu wordt er door velen gemeld, dat het laden van de pagina met afbeelding veel te veel tijd kost.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord