abonneren

HiDrive-syncsoftware voor Windows bij Strato

Het gebruik van de online opslag van Strato wordt nog eenvoudiger dankzij de komst van synchronisatiesoftware voor Windows.

HiDrive is een online opslagdienst van Strato waarmee je online bestanden kunt opslaan en delen. Nu introduceert Strato de HiDrive-syncsoftware. Hiermee kan automatisch enkele mappen naar keuze of gehele mapstructuren op de online opslagruimte worden opgeslagen. Dit maakt HiDrive tot een eenvoudige backupvoorziening van gegevens, eventeel van meerdere computers. Via sharelinks kun je ook bestanden, muziek foto’s of video’s delen met vrienden, familie of collega’s.

De download van de synchronisatie software is beschikbaar voor abonnees van HiDrive. Eerder introduceerde Strato al een mobiele app voor het delen van bestanden vanaf een smartphone of tablet.

De HiDrive online opslag van Strato heeft dankzij de stemming van de bezoekers van PCMweb een PCM Award gekregen als winnaar in de categorie online opslag. Een HiDrive van Strato met 20 GB ruimte kan 30 dagen gratis worden geprobeerd. Daarna kost het €4,65 per maand.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags: