abonneren

Gratis draadloos internet voor bezoekers terrein Westergasfabriek

De bezoekers van de Westergasterrein in Amsterdam kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet in alle gebouwen en een groot deel van het park.

Om van het gratis draadloze netwerk gebruik te maken, selecteert een gebruiker het netwerk WGFFreeWifi en start de internetbrowser op. Aanmelden kan met een e-mail adres of Facebook account. Het initiatief zal ongetwijfeld door de 5,2 miljoen jaarlijkse bezoekers van het omliggende Westerpark worden toegejuicht. Veel bezoekers van het park maken met behulp van smartphone en tablet gebruik van het internet.  

Het draadloze netwerk op het Westergasterrein wordt gevoed door een glasvezelverbinding met een grote capaciteit, waarover ook de tv-uitendingen van De Wereld Draat Door en Pauw en Witteman worden getransporteerd. Het initiatief Westergasfabriek Free Wifi is ontwikkeld in samenwerking met Studio Parkers en H & S Computerservices. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Internet

Tags: internet, Draadloos Internet

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord