Gratis download: test mobiel internet voor de laptop

In PCM4 (april 2011) staat een uitgebreide vergelijkende test over mobiel internet op de laptop. In dit artikel vergelijkt PCM maar liefst 21 abonnementen van 8 verschillende telecomproviders.

In deze test komen de abonnementen van Tele2 (Mobiel Internet Start) en T-Mobile (Laptop Economy) als beste uit de bus. Het oordeel van PCM is op basis van drie criteria tot stand gekomen:  betaalbaarheid, transparantie en stabiliteit. Betaalbaarheid:  betaalt de consument een redelijk maandbedrag en wordt hij niet achteraf verrast met vervelende naheffingen? Transparantie: is het voor de consument duidelijk hoeveel dataverkeer hij mag verbruiken bij een bepaald abonnement? Stabiliteit: hoe werkt het abonnement in de praktijk; valt de verbinding weg of is deze stabiel?

Vanaf vrijdag 22 april 2011 ligt het nieuwe nummer van PCM in de winkel. Voor lezers die deze test gemist hebben, biedt PCM hem gratis als pdf-download aan. Mocht je toch nog behoefte hebben aan een papieren uitgave, dan kunje deze nabestellen in de HUB Store

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags: