abonneren

Google+(8): Korte link naar Google+ profiel

Als je binnen Google+ op je gebruikersnaam klikt, verschijnt in de browserbalk een heel lang niet te onthouden internetadres.

Het gaat dan bijvoorbeeld om het adres als https://plus.google.com/100838225489415126820/posts. Wil je een kort en gemakkelijk te onthouden internetadres dat je naar je vrienden kunt communiceren? Ga naar de website gplus.to. In het invoerveld nickname voer je een naam in (minimaal drie karakters en maximaal 25 karakters). In het invoerveld Your Google +ID kopier je de lange cijferreeks die tussen plus.google.com en posts staat. In dit voorbeeld is is bijvoorbeeld 100833265429415726820. Druk op Enter. Er verschijnt een verkort adres op de website, bijvoorbeeld gplus.to/marcboersma. Als je dit adres intikt in de browserbalk, kom je op de profielsite van redacteur Marc Boersma. 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord