abonneren

Google wil van privéprofielen af

Iedereen die nu een privéprofiel bij Google heeft, moet die voor het einde van juli openbaar maken, want daarna worden de privé-profielen verwijderd. Met de komst van Google +, het sociale netwerk van Google, wil de zoekgigant af van privéprofielen.

Google is van mening dat het hele idee van Google Profiles is om contact te maken met anderen. Omdat dat niet gaat met profielen die niet openbaar zijn, wil Google deze profielen verwijderen. Verreweg het grootste deel van alle profielen is al openbaar. Het is niet zo dat Google meteen wilt dat je al je gegevens openbaar maakt; het noemen van naam en geslacht is voldoende, de rest kun je nog steeds privé houden. Google+ stelt je tevens in staat om je profielpagina niet te laten indexeren door Google zodat het niet in de zoekresultaten opduikt.

Via: Venturebeat

 

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord