abonneren

Google vernieuwt homepage

Google brengt dezer dagen een nieuw ontworpen homepage uit. Het wordt een van de grootste wijzigingen in het uiterlijk van de bekende zoekpagina sinds lange tijd. De zwarte balk boven in het scherm met Google-functies verdwijnt en wordt vervangen door een menu aan de linkerkant van het scherm.

Google heeft deze aanpassing al enige tijd geleden aangekondigd en nu is het dan zover. Nog niet iedereen krijgt de nieuwe layout te zien maar dat zal de komende dagen veranderen.

Het menu aan de linkerkant verschijnt na het klikken op het grijze Google loge links boven in het scherm. In het menu worden de belangrijkste Google-diensten getoond, zoals Google+, Gmail, YouTube en Documents. Door op meer te klikken onder in de balk verschijnen de overige Google-toepassingen. De aanpassing is bedoeld zodat Google op een gestructureerde manier meer aandacht op al zijn diensten kan vestigen. Vogens Google zorgt het nieuwe ontwerp ervoor dat de homepage weer frisser overkomt.

Zie ook onderstaande video:

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Internet

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord